Over Schrijfmeeuw

Hallo lieve lezer,

Ik ben Marieke en in 2019 ben ik Schrijfmeeuw gestart. Op mijn website schrijf ik artikelen over bekkenpijn en blog ik regelmatig over mijn leven met chronische pijn 

Wie is Marieke?

Ik ben 35 jaar en moeder van twee (meestal) lieve kinderen. Ik woon samen met mijn man. Ik ben opgegroeid in Nieuwegein in een gezin met vier kinderen. Een gezellige boel. Ik ben een echt familiemens. Ik omring mezelf graag met mensen, maar ook alleen zijn gaat mij goed af. Ik ben dol op lekker thuis rommelen, lezen en natuurlijk….Schrijven! 

Waarom bestaat Schrijfmeeuw.nl?

Ik ben 30+, dus hoog tijd voor het dertigers-dilemma! Oftewel, even iets nieuws. Schrijven is iets wat ik altijd heerlijk heb gevonden en wat ik een tijd niet gedaan heb. Ik heb moeilijke jaren achter de rug door mijn chronische bekkenpijn. Het delen van mijn ervaring en opgedane kennis brengt mij herkenning en een positief gevoel! Dit hoop ik via deze website met anderen te kunnen delen.

Affiliate Marketing

Op mijn website vind je links naar bol.com. Ik ben affiliate partner. Dit klinkt spannend, maar het is heel simpel. Als ik bijvoorbeeld een boek aanraad, plaats ik daarbij een link naar dat boek op bol.com. Bestel jij dat boek dan, dan ziet Bol dat je via mijn website bij hen bent gekomen. Zij betalen mij dan een klein bedrag als ‘bedankje’ voor het doorsturen van jou als klant. En het leuke is, dat geldt niet alleen voor een specifiek artikel, maar voor alles wat je koopt. Ik heb jou immers naar hun website gebracht! Jij merkt er niks van. Voor een blogger is dit één van de manieren om een beetje geld te verdienen. Vanzelfsprekend zal ik nooit artikelen aanprijzen die ik niet goed vind. Ik kies zelf naar welke artikelen ik een link plaats. Ik heb zelf voor bol.com gekozen, omdat ik vaak bij hen bestel en altijd zeer tevreden ben. En ik je dus ook met alle liefde naar hun website doorstuur voor al je inkopen!

Meer weten over affiliate marketing, klik hier.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief: