bloem schrijfmeeuw

Nog even van mij

Het geeft een heerlijke gezonde spanning. Een geheim, dat niet echt een geheim is. Het geheim is gewoon nog niet verteld. Ik bevind me in de fase tussen de gebeurtenis en de gelegenheid om het verder te vertellen. Het voelt als een spannend geheim. Iets dat nog even alleen van mij is. Deze blog is nog geheim. Ik geniet van het gevoel.

Ik geef toe, deze site is niet meer helemaal geheim. Ik heb al met een paar personen gedeeld dat ik deze website ben gestart. Mijn lieve zusje Annika, mijn lieve vriendin Linda en natuurlijk mijn man Tim. Ik houd namelijk niet van echte geheimen, vooral omdat ik eerlijkheid gewoon de makkelijkste keuze vind. Wie altijd eerlijk is, hoeft minder na te denken. Simpel. Daarnaast beleef ik ook meer plezier aan dingen wanneer ik ze deel. Ik heb ze alleen nog niet verteld dat ik ook mijn eerste bericht heb geschreven. Dus toch een geheimpje.

Ik merk dat ik nog geen behoefte heb om deze blog wereldkundig te maken. Ik heb zin om eerst wat vlieguren te maken als Schrijfmeeuw. Pas als ik kan vliegen, dan zal ik meer mensen vragen te komen kijken. En dus vertel ik verder niemand dat ik deze blog ben gestart. En dat voelt gek, want ik deel altijd alles met mijn familie. Waarschijnlijk meer dan ze willen horen. Maar dit is dus nog even van mij. Een klein onschuldig geheimpje. Ik denk dat ze het me wel zullen vergeven.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *