Feestdagen cadeau voor iedereen: Vertellis!

Ik stoor me zo vaak. Iedereen altijd maar op die telefoon. Het gaat ten koste van goede gesprekken. Echte verbinding. Het lijkt of we het verleren, echt praten met elkaar. Hier enkel over zeuren heeft weinig zin. Hoe lossen we dit op? Vertellis is het antwoord. Ik ben fan van het Vertellis Chapters dagboek en het spel.

Vertellis

Het antwoord is zo simpel. En gelukkig zijn er mensen die actie hebben ondernomen en Vertellis hebben opgericht. Zij maken producten om ons te helpen weer dichter bij elkaar te komen. Hulpmiddeltjes voor goede gesprekken, met jezelf en de ander. Ik heb zelf inmiddels hun Chapters dagboek en een kaartspel, de feestdagen editie. Ik ben zo enthousiast, dit moet ik met jullie delen!

Vertellis Chapters

Voor goede gesprekken met jezelf hebben ze boeken ontwikkeld. Ik heb zelf het Vertellis Chapters dagboek. Handig, boven elke dag vul je zelf de datum is. Een dag geen zin of tijd om te schrijven? Dan niet. Dit levert geen lege pagina’s op. Elke dag lees je een inspirerende quote, schrijf je op waar je dankbaar voor bent, geef je antwoord op een korte vraag en vertel je over je dag. Ten slotte een leuke afsluiting, de dag een cijfer geven. Dat zet mij echt aan het denken. Hoe was mijn dag, en hoe zorg ik voor elke dag een 10!

Vertellis Spel

Wat is fijner dan een goed gesprek met je geliefden. Soms is het moeilijk de juiste vragen te stellen. Het Vertellis kaartspel is hier geweldig voor. Aan de hand van het spel stel je elkaar vragen als “Welk moment zou je willen herbeleven”. Dit zet je aan het denken en is een makkelijke start van een mooi gesprek. Voordat je antwoord geeft, kunnen de anderen raden wat je gaat antwoorden. Een geweldige, gezellige en grappige manier om een verdiepend gesprek te hebben. Je moet wel een beetje kwetsbaar durven zijn, maar ook dat is in mijn ogen heel gezond.

Fijne feestdagen

Denk niet langer, bestel nu je cadeau’s voor de feestdagen. Dit cadeau is goed voor iedereen. Ga je lootjes trekken, dan weet je nu welk cadeau je kunt vragen! Hele fijne feestdagen en veel goede gesprekken toegewenst.

Herken jij je in dit verhaal? laat dan een reactie achter. Ik hoor het graag. Heb jij meer tips? Die zijn natuurlijk ook welkom!

Vertellis Chapters
Vertellis, perfect cadeau

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *