De Stand van Zaken (Chronische Pijn – Blog #15)

standvanzaken blog15

Het is even geleden dat ik een blog geschreven heb. Of eigenlijk best wel heel lang. Februari 2021 was namelijk de laatste keer. Het is inmiddels november 2021. Hoogste tijd voor een nieuwe blog! Bij deze.

Waarom heeft het zo lang geduurd? Goede vraag. Ik heb er geen concreet antwoord op. Ik denk een combinatie van onzekerheid, twijfel, gebrek aan focus en gewoon druk met het leven. Ik weet soms niet goed wat ik wil met deze blog. En met mezelf. Het niet werken begint me zwaar te vallen. Nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar ik begin het werken zelfs te missen.

Waar sta ik nu dan? Lichamelijk gaat het steeds een beetje beter gelukkig. In het voorjaar ben ik goed vooruit gegaan. Ik had wat routine, was gestart met voorzichtig hardlopen en milde training in de sportschool. Helaas kwam aan de opbouw half juli een einde. Het eerste weekend van de zomervakantie heb ik mijn voet zwaar gekneusd en kon ik zo’n 4 weken amper lopen. Funest voor mijn bekken. Mijn lijf stabiel houden in de zomervakantie is dus niet gelukt.

Na de zomervakantie ging het minder goed met de kinderen en moesten wij besluiten van basisschool te wisselen. Dit was een heftige tijd. Typisch zoiets waarbij ik mezelf wegcijfer en dus bergafwaarts ga. Gelukkig heb ik nu het tij kunnen keren (denk ik…). De kinderen zijn gewend op hun nieuwe school en ik ben sinds twee weken weer goed aan het opbouwen. Oefeningen thuis, yoga, wandelen en twee keer per week een milde training in de sportschool. En vandaag start ik dus ook weer met bloggen.

Waar gaat het heen? Geen idee. Maar ik moet mezelf blijven uitdagen. Van alleen maar met mijn lijf en gezin bezig zijn word ik mentaal gewoon niet gelukkig. Van Burn Out naar Bore Out! Dus: een pepertje er in! Tijd maken voor mijn LOI schrijfcursus én tijd maken om af en toe te bloggen. Gewoon omdat het kan. Zonder dat het op een vast moment hoeft. Zonder dat het perfect hoeft. Puur omdat mijn geest er blij van wordt. Lekker schrijven, lekker prutsen aan mijn website. Ontdekken!

En als je dit leest.. bedankt dat je weer mee leest! 🙂 

Wil je mij een extra zetje geven? Lees dan ook mijn stukje over affiliate marketing op mijn “over” pagina. Als je dan toch een paar december cadeaus gaat bestellen bij BOL, kun je mij namelijk heel makkelijk steunen! Van affiliate marketing wordt een blogger niet rijk (helaas!), maar als ik de investering om deze website te hosten terug zou kunnen verdienen, zou dat al een enorme kick geven!

(Als je overigens een AdBlock aan hebt op je telefoon, dan zie je geen advertenties van bol en heb je geen idee wat ik bedoel haha.. Pech voor mij dan!)

Veel liefs, Marieke

Sint 2021Sint 2021
BoekenBoeken

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *