De rust keert terug (Chronische Pijn – Blog #11)

Chronische Pijn Blog 11

Het is een verademing. Na de lockdown, de thuisscholing en zomervakantie keert hier de rust terug. De kinderen zijn naar school en er is weer tijd voor mij. Mijn lichaam en mijn geest.

Zomervakantie

De zomervakantie was gezellig. We hebben twee vakanties gehad. Een lang weekend Efteling Bosrijk en een week Zeeland. Glamping bij Boerderij Five Star van Farmcamps. Prachtig weer, genieten. De echte hittegolf kwam toen wij weer thuis waren. Dat vond ik heftig. Ik weet niet of het door de hitte kwam, maar voor het eerst in mijn leven had ik een migraine aanval. Een week ziek op bed. Gatver. Gelukkig voor mij had mijn man toen nog vakantie.

Mijn lijf

Voor de zomervakantie hadden we al zes weken school gehad. Ik zeg ‘we’, ik bedoel natuurlijk de kinderen. Voor mij waren dat zes weken van lichamelijk herstel en kracht opbouwen. Genoeg kracht om vervolgens weer zes weken zomervakantie aan te kunnen. Dat is gelukt. Ik ben de zomer goed door gekomen zonder nieuwe terugval! Daar ben ik best een beetje trots op.

Terug naar school

Nu is de zomervakantie voorbij en zitten de eerste twee schoolweken er op. Ik voel de rust terug komen. Ik heb weer tijd voor mezelf. Het doet me goed. Mijn lijf was er echt aan toe. Het is vooral spannend of het de komende tijd rustig blijft of dat er weer corona maatregelen komen. Ik kom in ieder geval weer toe aan yoga, bloggen, wandelen en mijn studie online marketing.

Sportschool

De grootste mijlpaal is echter dat ik weer naar de sportschool ben geweest! Het is nu september, en de laatste keer dat is er geweest was, was begin maart, voor de corona maatregelen. Ik vond het spannend, alle regels zijn anders. Desinfectie, looproutes, tijden reserveren. Alles anders, ik houd daar niet zo van. Maar ik ben geweest, en gewend aan het nieuwe normaal. Mijn doel is nog steeds pijnvrij worden, zoals ik in mijn eerste blog schreef. Sporten is daar belangrijk bij. Conditie en een sterke core. Ik voel me trots dat ik het opnieuw heb opgepakt na al die onverwachte tegenvallers afgelopen jaar.

Bloggen

Jullie hadden het al gemerkt, er waren een tijdje geen blogs. Wanneer mijn lijf rust nodig heeft, is bloggen één van de eerste dingen die van het to-do lijstje af gaat. Dan heb ik mijn handen vol aan mezelf en mijn gezin. Het is niet anders. Maar de rust is terug, en de blogs dus ook. En ik hoop nu wél voor een langere tijd! Fijn dat je nog mee leest, dat vind ik heel leuk!
 
Hoe gaat het met jou?
 

Heb je mijn nieuwe blogs al gelezen? Klik hieronder:

Chronische Pijn blog #12: Opnieuw beginnen

Yoga bij pijn in het bekken en de lage rug

Behandeling bekkenpijn: kies de therapie die bij jou past!

Nieuw hier? Lees mijn eerdere chronische pijn blogs en schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *